Lening Verkrijgen Zonder BKR-toetsing | Geld lenen zonder

Lening Verkrijgen Zonder BKR-toetsing

Wanneer men een lening of krediet aanvraagt word er steeds door de geldverstrekker een toetsing gedaan om te zien of u al leningen heeft afgesloten en of u deze netjes terugbetaalt. De zogenaamde BKR-toetsing. Alle grote banken in heel Nederland zijn dus verplicht aan eisen te voldoen.

Maar wat als je nu een negatieve BKR bezit. Stel je voor, je hebt net een nieuwe wagen gekocht en 2 weken later gaat de wasmachine en droogkast stuk. Dan heb je snel geld nodig en kan je altijd beroep doen op een zogenaamde ‘minilening’ van max. €1000. Deze zijn in sommige gevallen reeds beschikbaar binnen 24u. Maar nog belangrijker deze lening is perfect te verkrijgen zonder BKR-toetsing.

Maar misschien denk je nu. Ik heb echt grote kosten en met €1000 kom ik er niet.En is het dus perfect mogelijk om verschillende minileningen aan te gaan bij verschillende geldverstrekkers. Maar dat kan knap lastig worden.Ook zijn er op internet steeds particulieren te vinden die tot €5000 kunnen lenen.Bedenk wel dat de rente op dit soort leningen vrij hoog is, dus hoe hoger het geleende bedrag, des te hoger de kosten.

Nog een andere mogelijkheid van lenen zonder BKR toetsing is bij een Stadsbank van Lening. Hier kun je geld lenen tegen een onderpand. Dit is één van de voordeligste manieren van lenen. Zo kun je bijvoorbeeld geld lenen wanneer je sieraden inlevert. Ook kan dit tegen inlevering van andere spullen. Je betaalt een bedrag aan afsluitkosten en je betaalt rente. Vaak is deze rente niet heel hoog. Na verloop van tijd, als je het geld weer hebt, lever je het geld in en krijg je je spullen weer terug.

Belangrijk is om altijd te zorgen dat alle regels en voorwaarden goed op papier staan. Check in ieder geval altijd of degene die het geld aanbiedt een AFM-vergunning heeft. Dit is een vergunning waarin staat dat je financiële diensten mag aanbieden, zoals het verschaffen van leningen. Als iemand wel leningen aanbiedt, maar geen AFM-vergunning heeft, is de kans groot dat hij een oplichter is.