Categorieën
Lening Informatie

Lenen zonder vragen

Lenen zonder vragen van de kredietverstrekker over uw betalingverleden, inkomen en persoonlijke situatie is iets wat waarschijnlijk iedereen wel ziet zitten. In de praktijk ontkomt u er vrijwel nooit aan wat vragen te moeten beantwoorden. Alleen bij erg kleine leningen, zogenaamde minileningen, wordt er doorgaans een minimaal aantal vragen gesteld.

Bij de grote banken in Nederland is het onmogelijk te lenen zonder vragen en toetsingen van zowel de bank zelf als een check bij het BKR in Tiel. Toch zijn er wel kredietverstrekkers die niet kijken naar BKR-registraties. Hier moet echter erg goed worden opgepast voor oplichters die helaas nog regelmatig om de hoek komen kijken. Daarnaast laten dergelijke kredietverstrekkers u niet lenen zonder vragen te stellen over bijvoorbeeld uw inkomen. Ondanks dat zij niet letten op een BKR-registratie, willen zij natuurlijk net als alle andere kredietverstrekkers zo min mogelijk risico lopen.

Wilt u lenen zonder vragen, dan is een minilening uw beste optie. Dit zijn leningen van ten hoogste €1000,-. Verstrekkers van minileningen kijken meestal niet naar BKR-registraties en zullen niet gauw een aanvraag afwijzen. Omdat de bedragen relatief laag zijn, is het risico voor de verstrekkers vrij klein en worden er weinig vragen gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.